Psychologenpraktijk Zeist bestaat uit een team van ervaren psychologen. Wij vinden het belangrijk om de meest recente inzichten in de psychologische zorg door te vertalen naar onze behandelingen en blijven onszelf daarom steeds ontwikkelen door scholing en opleiding. Wij werken graag met u samen om uw doelen te bereiken en klachten te verminderen. Wij bewaken samen met u de kwaliteit en het effect van de behandeling.

aanmelden

Het team

Nienke Sannen

Psycholoog

Nienke studeerde Klinische en Gezondheidspsychologie in Utrecht en Sociale Psychologie in Amsterdam (UvA). Zij gaf les aan psychologen in opleiding en praktijkondersteuners van de huisarts. Zij werkt binnen de praktijk met breed uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, somatische klachten en trauma.

Sjanna van Aart

Psycholoog, EMDR-therapeut

Sjanna studeerde in Leiden Klinische Psychologie. Zij werkt binnen de praktijk met breed uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, somatische klachten en trauma. Sjanna werkt veel met zelfbeeldproblematiek. Zij is tevens EMDR-therapeut.

Astrid de Munnik

Psycholoog, EMDR-therapeut

Astrid studeerde Klinische Gezondheidspsychologie in Utrecht en Medische Psychologie in Tilburg.
Zij heeft in de revalidatiesetting ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling van onder andere mensen met een neurologische of andere medische aandoening. Zij werkt in de praktijk met breed uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, somatische klachten en trauma. Zij is tevens EMDR-therapeut. 

Lotte van der Lelij

Psycholoog, EMDR-therapeut

Lotte studeerde Klinische Psychologie in Enschede.
Zij werkt binnen de praktijk met breed uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, somatische klachten en trauma. Lotte is tevens EMDR-therapeut.

Esther Jansen

GZ-psycholoog, EMDR-therapeut, EFT-therapeut

Esther studeerde in Maastricht Geestelijke Gezondheidskunde. Binnen de praktijk is zij regiebehandelaar. Esther is postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog, EMDR-therapeut en EFT-therapeut.

Nerissa Sanchez – Elstgeest

GZ-psycholoog, EMDR-therapeut

Binnen de praktijk is Nerissa regiebehandelaar. Zij is postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog en EMDR-therapeut..

Erica Mieras

GZ-psycholoog, EMDR-therapeut

Erica studeerde in Utrecht Klinische en Gezondheidspsychologie. Binnen de praktijk is zij regiebehandelaar. Erica is postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog en EMDR-therapeut.